woensdag 20 juni 2012

Wees voorzichtig als je liefdesleven niet zo soepeltjes verloopt…

“Heeft zijn status veranderd van in een relatie naar vrijgezel”


Facebook is namelijk in staat om te voorspellen hoe gelukkig je bent in je relatie. Maar ook hoe tevreden je vriend of vriendin is en wanneer de meeste kans op het verbreken van je relatie bestaat. 

Uit de gegevens van Facebook blijkt dat warm weer en zonneschijn mensen een rusteloos gevoel geven. Het voorjaar en de zomer vertonen een piek als breuk-seizoenen. Tenminste als je kijkt naar het updaten van hun relatie status. En het meest zijn Facebookers geneigd om hun scheiding of breuk wereldkundig te maken op vrijdag en zaterdag.

Ook profielfoto's en de aanwezigheid of afwezigheid van een relatie-status kan de status van een relatie voorspellen. Mannen die hun status plaatsen als "In een relatie” in plaats van deze leeg laten zijn meer tevreden met hun relaties. Vrouwen van wie hun partner aanwezig is op de profielfoto zijn ook meer tevreden.

WorldWideLearn verzamelde al deze bevindingen en nog veel meer uit het onderzoek van Facebook en maakte de onderstaande Infographic.

Als deze bevindingen overeenkomen met je eigen ervaringen in romantiek en Facebook,  deel dan je verhaal in de reacties hieronder. Dit kan anoniem ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten