donderdag 4 december 2014

Met trots presenteren wij: BeveiligMij.nl

Nieuwe website voor Security Awareness

Door: Pieter Remers

Vele uren hebben wij hard gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van dit nieuwe informatieportaal voor Security Awareness, en wij kunnen met recht zeggen dat we trots zijn op:

De Gesprekspartners is een samenwerking aangegaan met Gouti e-learning en Swipe Media om een portaal te bouwen die een bewustwordingstraject voor informatiebeveiliging optimaal kan ondersteunen.  Naast dit informatieportaal hebben wij allerhande les- en promotiemiddelen ontwikkeld die gericht zijn op Security Awareness en gedragsverandering bij de cursisten.

BeveiligMij.nl draait om jou!
Jij bent de centrale persoon. Alles is gericht op jou en jouw (online) veiligheid. Want ook jij laat, zowel bewust als onbewust, veel informatie achter in de digitale wereld. De mate waarin tegenwoordig persoonlijke informatie misbruikt kan worden, wordt vaak onderschat. Zelfs wanneer je je best doet om privé- en zakelijke informatie van elkaar te scheiden.

Maar naast internet zijn er vele andere bedreigingen waardoor informatie in verkeerde handen kan vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onjuist vernietigen van papieren documentatie. Je persoonlijke en vertrouwelijke post kan hierdoor letterlijk op straat komen te liggen.


BeveiligMij.nl laat zien wie wij zijn, wat we doen en wat we kunnen. Dit alles om jou te helpen beter om te gaan met je veiligheid en privacy op internet en in de offline wereld. Wie mag er eigenlijk een kopie maken van je paspoort en hoe herken je een phishing e-mail? Je kunt het hier allemaal terugvinden.

Op BeveiligMij.nl kun je terecht voor:
 • Online tips
  Hoe ga je bewust om met internet? Hoe blijft je persoonlijke en vertrouwelijke informatie veilig? Wat moet je doen als je denkt slachtoffer te zijn van cybercriminaliteit? En wanneer weet je of je extra risico loopt? Op deze site vind je antwoord op al dit soort vragen die te maken hebben met jouw (online) veiligheid.
 • Online test
  Met de gratis online test kun je je kennis testen over hoe veilig jij omgaat met (online) informatie. Alleen het doen van de test geeft je al stof tot nadenken en heb je de eerste stap gezet richting veiliger gedrag. Met de uitslag krijg je inzicht in wat jij eigenlijk weet over de “do’s and don’ts”.
  Doe de test.
 • Visies, meningen en adviezen
  Bij BeveiligMij.nl delen wij graag onze kennis! Als ervaren team van Security Awareness specialisten, verbeteren, inspireren en vullen wij elkaar aan. Zo streven wij er naar om jou het beste advies te geven in begrijpelijke taal! Maak kennis met onze specialisten en lees onze meest recente blogartikelen.

We zijn nu live maar achter de schermen blijven wij dagelijks aan de website werken. Zo blijft BeveiligMij.nl actueel en interessant om te blijven bezoeken.


Contact opnemen
Volg ons via
Facebook of Twitter en blijf op de hoogte van alle actuele cyberdreigingen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, advies en actuele dreigingen automatisch in je mailbox.
Heb je nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze website of diensten? Stuur ons gerust een mailtje via info@BeveiligMij.nl.

Deze blog is eerder gepubliceerd op: www.beveiligmij.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten